Tema: striptizeta

Me qenë striptizetë në Shqipni, rrëfehet 22-vjeçarja nga Tirana: Fitoj deri...

Në programin “Exclusive”, në Top Channel, 22 vjeçarja nga Tirana, rrëfeu si asht me punue si striptizetë në Tiranë, nji punë që e ban...

Striptizetja kcen tepër seksi, sa njani ja jep çelësat e kerrit,...

Nji zeshkane seksi, që punonte si stritizetë në nji klub në ishullin e Mikonos në Greqi, e fitoi nji kerr falë nji kcimi seksi. Mikonos...

Striptizetat tregojnë se qysh fitojnë pare ‘me grushta’… dhe ‘thejnë’ rrjetin...

Nji grup striptizetash kanë tregue se, tue punue si nji “balerinë egzotike” mundet me qenë nji karrierë shumë fitimprumëse. Valltaret seksi, emnat e të cilave...

Striptizetja kcen aq seksi, sa njani ja jep çelësat e kerrit...

Nji zeshkane seksi, që punonte si stritizetë në nji klub në ishullin e Mikonos në Greqi, e fitoi nji kerr falë nji kcimi seksi. Mikonos...