Tema: studimi

Studimi: Ky asht nji efekt i panjoftun për viagren!

Ajo asht kriju për t’u heq mashkujve nji “siklet” të madh. Por kokrra e kalter, krahas permirësimit të performancës seksuale, ka edhe nji efekt negativ. Studiuesit...

Studimi: Personat që kajnë kane personalitet ma të forte!

Simbas studimeve të reja, dhe të dhanave nga psikanalistët, personat që kajnë papritë dhe shpesh, zakonisht janë personalitete ma të fuqishme se ata që...

Studimi: Ky vend europian i ka qytetarët ma të ndershëm!

Simbas nji studimi, korrupcioni në qeveri dhe në biznise, i ban qytetarët ma pak të moralshëm. Por, Britania e Madhe i ka qytetarët ma të...

Studimi: Qe pse asht kanella e mire për femna

Përmes nji studimi të kryem n’universitetin e Columbia's në New York, skencëtarët rezultuen se kanella asht përbamësi kryesor në krijimin e nji ilaçi natyral për...