Tema: teknikat

Trajtimi i kancerit, rritja e jetëgjatësisë përmes teknikave të avancueme

Dr. Ledio Bregu, Onkolog Radioterapeut Sot, në saj të teknikave të avancuara të radioterapisë, kirurgjisë dhe zbulimit të mjekimeve të reja në kimioterapi, është bërë...

6 teknika të thjeshta për me lehtësue stresin në pak minuta!

Stresi asht pjesë e përditshmënisë. Ai mundet me u shkaktue nga situata që i kemi krejtësisht jashtë kontrollit ose nga gjana që thjesht na bajnë...