Tema: Tell Aviv

Kaloi koha e manekeneve te holla. Kqyrni çka jane manekenet pernime!...

Java e Modes ne Tel Aviv, qe nisi me 11 Mars, asht ba platforme e dizajnerave dhe brendeve te famshme te Izraelit. Ne keto foto...