Etiketim: the economist

Te Fundit

Thaçi falënderon Trump’in

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka falënderue presidentin amerikan, Donald Trump. Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka falënderue presidentin amerikan, Donald Trump, për lidershipin dhe...

Presidenti Thaçi sot ne Forumin Ekonomik Botnor n’Davos

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, merr pjesë në Forumin Ekonomik Botnor në Davos, Zvicër. Thaçi ka me kontribue në panelin “Dialogu Diplomatik për Ballkanin Perëndimor”...
don lush gjergji - nana tereze

Ibrahim Rugova në vlerësimin tim

Nga Don Lush Gjergji Filozofia dhe politika sipas Dr. Ibrahim Rugovës Fjalët, shkrimet, idetë, politika paqësore jodhunore e Dr. Ibrahim Rugovës ishte një risi dhe befasi gati...