Tema: turizmi

National Geographic: Kosova në mesin e 10 vendeve që meritojnë me...

Kosova po bahet vend atraktiv për vizitorë të huej, në saje të promovimit të vazhdueshëm që po i banë Ministria e Tregtisë dhe Industrisë,...
turizmiii

Sot nis udhëtimi familjarizues për turizmin

Për herë të parë në Kosovë po organizohet udhëtimi familjarizues për operatorët turistikë nderkombëtarë, si dhe për disa gazetarë me qellim që të stimulohet...