Tema: tuz

Tuzin e marrin shqiptarët, kqyreni festën e tyne (video)

Shqiptarët u gëzuen të Diellën në Tuz. Përfaqësuesit e tyne politikë fituen garën e parë me udhëheqë këtë komunë në Mal të Zi. Për m’i ikë...

Shpallen rezultatet e zgjedhjeve në Tuz, kaq mandate fituen shqiptarët

Fitorja në Komunën e Tuzit nga koalicioni shqiptar “Forumi Shqiptar” asht konsiderue historike nga të gjithë njohësit dhe faktoret kryesorë politikë në botën shqiptare. Komisioni...

Malesia e fiton Tuzin (video)

Koalicioni i partive shqiptare, qe konsiston ne Alternativa Shqiptare, Aleanca Demokratike dhe Bashkimi Demokratik i Shqiptarëve, kane dale fitues ne zgjeshjet lokale per komunen...

Shqiptarët nisin me kremtue fitoren n’Tuz

Ende nuk janë shpall rezultatet zyrtare preliminare për zgjedhjet e sotme lokale në Tuz, por qytetarët shqiptarë kanë nis në orët e mbramjes me...

Deri në ora 19:00 kanë votue 63 përqind e qytetarëve të...

Anëtarët e koalicionit të partive shqiptare kanë ba të ditun se deri në oren 19:00, të drejtën e votës e kanë shfrytëzue 62,42 përqind...

Nik Gjeloshaj: Malësia ka me triumfue n’Tuz (Video)

Shqiptaret në Mal të Zi, kane fitue nji moment historik me votue për herë të parë në Tuz, për kreun e komunës. Thirrjet që shqiptarët...

Sot Tuzi voton (video)

Mbasi fitoi statutin e plotë si komune e pamvarun nga Podgorica, Tuzi hap qendrat e votimit për zgjedhjet e para për asamble. Shqiptarët e qytetit...