Tema: vendimi

Gjykata merr vendim për 31 të arrestuemit në veri të Mitrovicës

Gjykata Themelore në Prishtinë jau ka caktue masën e paraburgimit në kohëzgjatje prej nji mueji 31 të arrestuemve gjatë akcionit policor të zhvilluem para...

Ky asht vendimi për policët e arrestuem sot

Sot në nji akcion të gjanë të policisë janë arrestue qytetarë, zyrtarë doganorë dhe zyrtarë të Policisë së Kosovës. 19 policët e arrestuem janë intervistue...

Nuk votohet vendimi i Qeverisë për privatizimin e Telekomit

Komisioni për Zhvillim Ekonomik nuk e ka votue vendimin e Qeverisë së Kosovës, me të cilin autorizohet Komisioni Qeveritar për Privatizimin e Telekomit të...

Iker Casillas merr vendimin përfundimtar për karrierën e tij

Nji lajm i hidhun vjen sot per te gjithe fansat e futbollit. Iker Casillas ka vendose me u terheke perfundimisht nga futbolli. Kjo, per shkak te...

Kërkohet anulimi i vendimit për vrasjen e ariut

Departamenti i Pylltarisë në Ministrinë e Bujqësisë, ka kërkue nga ministrja Zhivic, anulimin e vendimit për vrasjen e ariut të murrmë në Prizren. Ky asht...

Qeveria merr nji vendim për përdorimin e veturave zyrtare jashtë vendit

Në mbledhjen e sotme Qeveria e Kosovës ka miratue propozim-vendimin me të cilin urdhnohen të gjithë zyrtarët e Qeverisë së Republikës së Kosovës për...

Merret vendimi për personin që kreu vrasjen në kazino

Departamenti për Krime të Randa ka vendosë lidhun me kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë- Departamenti për Krime të Randa për caktimin e masës...
gjykatakushtuese

Ky asht vendimi ndaj të dyshuemit serb për krime lufte në...

Me kërkesën e Prokurorisë Speciale të Kosovës, Departamenti për Krime të Randa i Gjykatës Themelore të Pejës i caktoi masën e paraburgimit në kohëzgjatje...

Vendimi i Ministrisë: Prej 1 Frorit, kerret në Kosovë duhen me...

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit ka aprovue pullën mjedisore për automjete. Kjo pullë mjedisore do të përdoret gjate procesit për matjen e emisioneve (gaznave)...

Haradinaj merr edhe nji vendim me randësi për familjet me asistencë...

Të gjitha familjet me asistencë sociale në Kosovë, tash e tutje kanë me i pasë të hequna shpenzimet e ujit. Kjo asht ba e ditun...