Tema: vetvrasjet

Statistika shqetësuese: Ky asht numri i vetvrasjeve në Kosovë për tri...

Edhe pse Kosova llogaritet si nji shtet i vogël për nga numri i popullsisë, Kosova po vazhdon të ballafaqohet me dukuninë e vetvrasjeve tash...

Ku kanë mbërri hetimet për vetvrasjet e dy nxanësve në Prizren?

Prokuroria Themelore në Prizren, asht në fazën përfundimatre të hetimeve për vetvrasjen e dy nxanësve të shkollës së mjekësisë “Luciano Motroni” në këtë qytet. Prokurori,...

Kush janë faktorët e vetvrasjeve në Kosovë!

"Nuk i kalojmë shifrat botnore, mirëpo për neve si fenomen ka qenë numër shumëfish i rritun, dhe mendoj që asht sëmundja aty që ndikon,...

Pse po rriten vetëvrasjet e drejtorëve në Zvicër!

Numri jashtëzakonisht i madh i vetëvrasjeve të biznismenëve në Zvicër ka detyrue komunitetin e biznisit thellësisht me imagjinu se si biznismenët në vendet e...