Tema: vitamina

Kjo asht arsyeja pse ju duhet me qendrue në diell

Vitamina D asht mjaft e randësishme me qenë mbrenda normave, mbasi në rast të kundërt, kemi me u përballë me lodhje të vazhdueshme dhe...

Kini nji nga këto 5 simptoma? Dijeni që nuk asht shej...

Ushqimi jo i shnetshëm don me thanë që na nuk marrim sasi të mjaftueshme të vitaminave dhe mineraleve të randësishme për sistemin tonë të...

Burra, kjo vitaminë ju jep fuqi n’krevet

Kërkuesit shkencorë italianë kanë vëzhgue 143 mashkuj me probleme ereksioni dhe kanë dalë në përfundimin se gjysa e tyne kishin shumë pak nivel vitamine...

Kujdes! Kjo vitaminë ndalohet në Francë, dyshohet se nga kjo ka...

Vitamina Uvesterol D asht ndalue me u shitë në Francë mbas njoftimit se nji foshnje vetëm 10-ditëshe dyshohet se ka humbë jetën mbas konsumimit të saj. Kjo...
kancerigjini

Vitamina që parandalon kancerin e gjinit

Kanceri i gjinit konsiderohet si smundje që shkaktohet edhe nga mungesa e vitaminave. Përveç që parandalon smundjet e zemrës dhe diabetit, vitamina D asht armiku ma...