Tema: vlora berisha

vlora dhe visar berisha

SKANDALOZE: Sondazhi i Index Kosova’s bani te mundun abuzimin me miliona...

Drejtori i pergjithshem i Televizionit Rrokum, Migjen Kelmendi, ka shpalose ne Rrokum Roll skemen abuzive te kompanise Index Kosova, te cilet ne bashkepunim me...
migjeni dhe ardiani per indeks kosova

Rrokum Roll: Migjen Kelmendi dhe Ardian Lama akuzojne Index Kosova, Zero...

Drejtori i pergjithshem i Televizionit Rrokum, Migjen Kelmendi, dhe Drejtori administrativ Ardian Lama, shpalosin para shikuesve skemen abuzive te kompanise Index Kosova, te cilet...