Tema: zaev

Kandidati shqiptar për deputet shpall fitoren e Zaevit (foto)

Në këtë fotografi shihet se qysh kandidati për deputet Muhamed Zekiri, tash në radhët e LSDM e shpall fitoren e partisë së Zoran Zaev.

Zaev mundet me i pshtue Shqiptarët, jo Alia!

Shaqir Islami   Ajo që ndodh aktualisht në skenën politike, është sa qesharake aq dhe tragjike. Kërkesat e Zaevit dhe koalicionit të opozitës, janë me vend....
protesta shkup

Maqedoni: Opozita Dështoi

Shaqir Islami   Nuk e kuptoj dot veprimin (aksionin) politik të opozitës, sepse është i paqartë në artikulimin e çështjeve politike. Le ta thotë troç, nëse...

Zaev: Shqiptarët e Maqedonisë s’munden me u privue nga shqipja!

Kryetari i Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë Zoran Zaev theksoi se shqiptarët nuk duhet me u privue nga e drejta e perdorimit të gjuhës shqipe. Përkundrazi,...
zaev

Shpërbahet Parlamenti. Kur i ka zgjedhjet Maqedonia

Parlamenti i Maqedonise u shpërba dhe u shpallen zgjedhjet me  5 Qershor. Kështu ka vendose shumica parlamentare me 7 Prill ne oret e vona te...