Tuesday, 19 June 2018

Vjen lajmi, ky ka me qenë kandidat për Kryeministër (foto)

Sekretari i përgjithshëm i Nismës Socialdemokrate, Bilall Sherifi ka deklarue se momentalisht Kosova nuk ka lider dhe kandidat ma të denjë për Kryeministër sesa...

Rrokum.TV Live

Lajmet Qendrore

video

SOT ne RROKUM (15. 06. 2018)

Shneta

Sport

Opinion

Sene Vene

Në Fokus

Përzgjedhja e Editorit

Jetë o Jetë

Rrokum.TV