Impressum

Impressum

TELEVIZIONI NACIONAL KABLLOR – RROKUM – I BAN 10 VJET QE
TRANSMETON PERMES OPERATOREVE MA TE MEDHEJ NE KOSOVE IPKO,
KUJTESA DHE PTK NE FORMATIN – FULL HD.
MBULON TERRITORIN NACIONAL TE KOSOVES ME SINJAL DHE PLOT 10 VJET
TRANSMETON PA NDAL EDHE N’INTERNET PERMES LIVE STREAMING.
RROKUM ASHT TELEVIZION I PAMVARUN, PRIVAT, UNIK NE PERMBAJTJE DHE
NE FORME, DHE RANGOHET NE TOP 5 TELEVIZIONET E KOSOVES.
RROKUM NDERTOHET MBI SUKSESIN DHE SHPERBLIMET E GAZETES JAVA, E
CILA PER PROFESIONALIZMIN E SAJ ASHT SHPERBLYE ME ÇMIMIN VJETOR
PER GAZETARI NGA “REPORTERS WITHOUT BORDERS – SIGNAL FOR EUROPE
2007”.
PORTALI RROKUM.TV ASHT PJESE E KOMPANISE JAVA MULTIMEDIA
PRODUCTION (JMP) DHE OPERON MBRENDA TELEVIZIONIT RROKUM DHE
PERGJEGJESISE EDITORIALE TE TELEVIZIONIT.
TANA TE DREJTAT E PERMBAJTJES SE PUBLIKUEME JANE TE REZERVUEME
DHE PRONE E JMP-RROKUM.
REZERVOHET E DREJTA E REDAKTIMIT DHE MOSPUBLIKIMIT TE KOMENTEVE
DHE OPINIONEVE QE BIEN NDESH ME KODEKSIN E GAZETARISE DHE
POLITIKAT EDITORIALE TE TELEVIZIONIT RROKUM.