Monday, 18 June 2018

Minatorët dhe menaxhmenti i ‘Trepçës’ futen në grevë

Minatorët e gjigantit metalurgjik ”Trepça” kanë mbajt këtë të Hane grevë nji orëshe në çdo njisi prodhimi e pune në këtë ndërmarrje publike. Këtë e...

Rrokum.TV Live

Lajmet Qendrore

video

SOT ne RROKUM (15. 06. 2018)

Shneta

Sport

Opinion

Sene Vene

Në Fokus

Përzgjedhja e Editorit

Jetë o Jetë

Rrokum.TV